Oldal kiválasztása

Kedvezményezett neve: Múzeum -Várkert Kft
Projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása a Múzeum-Várkert Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 3 299 678 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100 %
Projekt kezdése: 2018.04.01.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.03.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02700
Projekt tartalmának bemutatása:
A Múzeum- Várkert Kft. 2007-ben alapult, a vállalkozás az évek során fokozatosan bővítette nyomdai, grafikai, dekorációs tevékenységét. A vállalkozás ismertségét Tenkes Dekor néven szerezte, a vállalkozás jogelődjeivel egyetemben több, mint tíz éve áll a megbízók rendelkezésére a grafikai munkától a nyomdai kivitelezésen keresztül a marketing struktúrákig és rendezvényszervezésig. Grafikai tervezés terén hatékony és komplett megoldást biztosítunk megbízóinknak. Szolgáltatásaink között megtalálható az arculattervezéstől a reklámkampány tervezésen át a kiadványszerkesztésig. Rövid határidővel vállaljuk logók, kirakatok, sajtómegjelenések, szórólapok, névjegyek szerkesztését és nyomdai munkáját, illetve reklámtáblák, emlékeztető táblák, település-, és autó dekoráció, szélessávú nyomtatás, póló nyomtatás, fotónyomtatás, és asztali reklámtárgy elkészítését is vállaljunk.
Cégünk vállal rendezvényszervezést és eszközbérlést is, melyet kellő szakmai rutinnal és gyors precíz megvalósítással biztosít. A rendezvényekhez bérelhető parti sátor és sörpadgarnitúra, illetve szakmai segítséget nyújtunk a rendezvény reklámozásában is.
Több éves szakmai tapasztalat birtokában illetve a fogyasztói igényekre és visszajelzésekre alapozva kívánjuk az új eszközzel termelékenységünket és ezáltal bevételeinket növelni. Vállalkozásunk folyamatosan gyarapodó megrendelésszáma indokolttá tette eszközparkunk fejlesztését, bővítését. A fejlesztés keretében a napi munkafeladatok hatékony ellátásához olyan hajtogatógép beszerzését tervezzük, amely által lehetővé válik a kor kivívásainak maradéktalanul megfelelő precizitású munkavégzés, mely segíti alkalmazottaink szakszerű és gyors munkavégzését. A folyamatosan bővülő megrendelések elengedhetetlen része, hogy létszámban is bővüljünk, ezért szeretnénk 1 fő gyakornokot alkalmazni, aki megtanulva a cég profiljából adódó tevékenységeket és az adminisztrációs folyamatokat (árajánlatok készítése, megrendelések rögzítése, visszaigazolások, szerződések készítése, számlázás, egyéb kimutatások, statisztikák készítése, stb) hosszú távon hasznos tagja lehet majd csapatunknak.
A hatékony munkavégzéséhez elengedhetetlen az új hajtogatógép beszerzése, mely nagyban megnöveli a gyakornok munkavégzési hatékonyságát, nem beszélve arról, hogy a gépet a digitálisan előállított kiadványaink nyomtatását követően is fel tudjuk használni. A felvenni kívánt gyakornok, kolléga, adminisztrátor minimum érettségivel rendelkezzen, előnyt jelentene az OKJ 51 345 02 dekoratőr vagy 54 211 01 fotografus végzettség. A vállalati kapcsolattartó Barkó Béla végzettsége PTE Kommunikáció Szak. A vállalkozás megalapítsa óta ügyvezető, és napi operatív feladatokat is ellát.