• 0630 3488389

Kommunikáció

A legtöbb hazai és külföldi forrásnál előírás a nyilvánosság biztosítása. Cégünk jó kapcsolatot ápol a helyi és a regionális, valamint az országos sajtó munkatársaival, reklámosaival. Így az általunk felvállalt, a nyilvánossághoz szükséges emlékeztető táblákon, kiadványokon túl vállaljuk a sajtóközlemények elkészítését, megjelenítését több hazai és külföldi médiában egyaránt. Cégünk gyakorlatiasan mozog a kommunikációs területen, legyen szó elektronikus vagy nyomtatott sajtóról egyaránt. Kommunikációs tervtől kezdve, annak megvalósításáig, rádió és televízió, nyomtatott sajtóba a reklámok elkészítését is vállaljuk, a kezdőötlettől a megjelentetésig.

Grafikai Tervezés

Rövid határidővel vállaljuk logojának, kirakatjának, szórólapjának, névjegyének szerkesztését
és nyomdai munkáját.

Kreatív ötletek

Több grafikussal és dekorációs szakemberrel dolgozunk együtt,
akik közt egy-egy munkát megversenyeztetünk és a legjobbakat tárjuk megrendelőink elé.

Arculat ráncfelvarrás

A reklám dolgozik Ön helyett! Elkészítjük, frissítjük cégének kiadványait a névjegytől a sajtóhirdetésig, a szórólaptól
a honlapig.

Gyors határidő

Cégünk a három közül hármat vállal: Gyors határidő, pontos kreatív ötletek
és kivitelezés, alacsony árak.

Munkáink

A Tenkes Dekor szolgáltatásait igénybe veszik a környék egyesületei, közintézményei és számos vállalkozás számára készítette el reklámját, névjegyét, kirakatját, autó reklámját. Válasszon saját termékeink közül a tovább gombra lépve.

Logo tervezés, grafika

Névjegy, matrica

Plakát, szórólap

Ügyfeleink mondták

A Tenkes Dekor olyan grafikai munkát készített kiadványunk szerkesztésénél, melyet többn megdícsértek amikor kézbe vették. A nyomdai munkák után is azt kaptam, amit a tervezésnél a képrenyőn láttam. Így sikerült cégemet önálló logoval, a nyomdai munkának köszönhetően széles körben megismertetnem leendő vendégeim számára.

Shea Szalon
Ügyfeleink mondták

A grafikai tervezés és a kivitelezés a kirakat és autódekorációban felülműlta önmagát. Hirdetem magam mindenhol, de kellett hozzá a jó grafikai ötlet és a pontos straőabíró dekoráció is. A névjegyemet is sikerült új ötlettel felruháznom, így egyedi lett a piacon.

Narancsbár