• 0630 3488389

Pályázat

Új eszközök beszerzése a Múzeum-Várkert Kft. Drávacsepelyi fióktelepén

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01984

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Kedvezményezett neve: Múzeum-Várkert Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Eszközbeszerzés a Múzeum-Várkert Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 10,59 millió forint
A támogatás mértéke:
70,000000%.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2016.08.31.

A projekt tartalma: A Múzeum-Várkert Kft. 10,59 millió forint támogatást nyert a „Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása ” című pályázaton a Széchenyi2020 keretében.

Múzeum-Várkert Kft. 7846 Drávacsepely Vörömarty u. 52.
Nyitva tartás: h-p 8.00 - 16.00 előzetes egyeztetés (+36) 30 - 348 - 8389
tenkes.dekor.studio(kukac)gmail.com
www.tenkesdekor.hu
www.szechenyi2020.hu
utolsó frissítés: 2017.01.17.

 


Eszközbeszerzés a Múzeum-Várkert Kft. versenyképes szolgáltatásfejlesztése érdekében

A Múzeum-Várkert Kft. 7.861.320 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást és 7.861.320 Ft visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázatán. A 17.469.600 Ft-os összköltségű beruházásból eszközvásárlás, informatikai eszközfejlesztés valósult meg a cég székhelyén.

A Múzeum-Várkert Kft. már korábban tervezte szolgáltatás fejlesztésének bevezetését, új eszközök vásárlását, amihez folyamatosan kereste a pályázati lehetőségeket is. Az Új Széchenyi Terv megjelenése megoldást adott a problémára. A tervezett fejlesztést az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukció keretében valósították meg. A pályázat része volt egy Kombinált Mikrohitel Program, mely a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint Közvetítő Szervezet segítőkész, és gyakorlott szakembereinek segítségével valósult meg.

A Múzeum-Várkert Kft. immár 5 éve kezdte meg működését. A tulajdonosok kommunikáció és grafikai, vizuális szakember és művészetterapeuta végzettségűek. A cég több tevékenységi területen dolgozik, a fejlesztésre azonban a grafikai, szerkesztési munkák és azok utómunkáinak területén került sor. Az elmúlt 5 év alatt folyamatosan kellett reagálni a gazdasági és piaci környezet változásaira. Az eszközbeszerzésen digitális nyomógépet, síkhőprést, szélessávú nyomtatót, a nyomat megmunkálásaihoz szükséges gépeket vásárolták, illetve informatikai- és programfejlesztésre is sor került. A szolgáltatásuk során segítséget kívánnak nyújtani ügyfeleiknek az alábbi területeken: arculat tervezés, grafikai, szerkesztői feladatok elvégzése, dekorációs tevékenység, kiadvány szerkesztés és kivitelezés.

A Múzeum-Várkert Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

Múzeum-Várkert Kft. 7815 Harkány, Ady Endre utca 28.
tenkes.dekor.studio(kukac)gmail.com
www.tenkesdekor.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu
   

 
 
Grafikai Tervezés

Rövid határidővel vállaljuk logojának, kirakatjának, szórólapjának, névjegyének szerkesztését
és nyomdai munkáját.

Kreatív ötletek

Több grafikussal és dekorációs szakemberrel dolgozunk együtt,
akik közt egy-egy munkát megversenyeztetünk és a legjobbakat tárjuk megrendelőink elé.

Arculat ráncfelvarrás

A reklám dolgozik Ön helyett! Elkészítjük, frissítjük cégének kiadványait a névjegytől a sajtóhirdetésig, a szórólaptól
a honlapig.

Gyors határidő

Cégünk a három közül hármat vállal: Gyors határidő, pontos kreatív ötletek
és kivitelezés, alacsony árak.

Munkáink

A Tenkes Dekor szolgáltatásait igénybe veszik a környék egyesületei, közintézményei és számos vállalkozás számára készítette el reklámját, névjegyét, kirakatját, autó reklámját. Válasszon saját termékeink közül a tovább gombra lépve.

Logo tervezés, grafika

Névjegy, matrica

Plakát, szórólap

Ügyfeleink mondták

A Tenkes Dekor olyan grafikai munkát készített kiadványunk szerkesztésénél, melyet többn megdícsértek amikor kézbe vették. A nyomdai munkák után is azt kaptam, amit a tervezésnél a képrenyőn láttam. Így sikerült cégemet önálló logoval, a nyomdai munkának köszönhetően széles körben megismertetnem leendő vendégeim számára.

Shea Szalon
Ügyfeleink mondták

A grafikai tervezés és a kivitelezés a kirakat és autódekorációban felülműlta önmagát. Hirdetem magam mindenhol, de kellett hozzá a jó grafikai ötlet és a pontos straőabíró dekoráció is. A névjegyemet is sikerült új ötlettel felruháznom, így egyedi lett a piacon.

Narancsbár